Вівторок
14.05.2024
19:55
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
width="213" data="http://agitki.ru/flash/stuff/dclock2.swf">
Великомедведівська гімназія Судилківської ОТГ
Головна » 2018 » Липень » 10 » ЗВІТ ДИРЕКТОРА 2017-2018 Н.Р.
21:59
ЗВІТ ДИРЕКТОРА 2017-2018 Н.Р.

Протокол № 1

загальних зборів (конференції)

Великомедведівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад»

 

Присутні: 49 чоловік 25.05.2018 р.

 

Порядок денний

1. Звіт про діяльність директора Великомедведівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Лінник Н.В. впродовж 2017-2018 н. р.

 

СЛУХАЛИ: директора Лінник Н.В., яка зазначила, що закінчився навчальний рік і тому ми зібралися, щоб підвести підсумки роботи та дати оцінку моїй діяльності на посаді директора протягом 2017-2018 навчального року.

На цих зборах, ми керуємося Положенням про порядок звітування директорів, керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженим наказом МОН України № 178 від 23.03.2005 р.

У своїй діяльності протягом 2017-2018 н. р. я керувалася Статутом НВК, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов’язками директора школи, законодавством України та іншими нормативно-правовими актами.

Великомедведівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» є комунальною власністю Судилківської сільської ради Шепетівського району Хмельницької області. Фінансування здійснюється Судилківською сільською радою.

11 навчальних кабінетів, спортивна зала, бібліотека оснащені відповідним обладнанням, забезпечені науково-методичною літературою, роздатково-демонстраційним матеріалом, періодичними виданнями.

У НВК є один комп'ютерний клас на 6 робочих місць. Кабінет інформатики відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, про що свідчить акт перевірки дотримання санітарного законодавства санітарно-епідеміологічною станцією. У кабінеті є вікна, оснащені жалюзями, на робочих місцях наявні інструкції з ТБ. НВК має власний сайт, електронну пошту. У кабінеті інформатики, методичному кабінеті, бібліотеці, дошкільній групі встановлена сучасна оргтехніка: 5 принтерів,5 ноутбуків, 4 телевізора, копіювальна техніка.

У 2017-2018 н. р. в закладі створювалися належні умови для того, щоб забезпечити рівний доступ для здобуття якісної освіти учнями та дошкільнятами. З метою підвищення рівня організації освітнього процесу всі діти охоплені навчанням і вихованням у закладі, всі випускники продовжують навчання для здобуття середньої і загальної освіти. Двічі на рік здійснюється перевірка та уточнення списків дітей мікрорайону. Створена повна база даних про всіх дітей, що проживають на території с. Велика Медведівка. Списки затверджуються сільською радою. З боку директора НВК, класних керівників існує постійний контроль за відвідуванням учнями та дошкільнятами закладу, ведуться журнали обліку відвідування.

  • року вживалися заходи по покращенню матеріально-технічної бази: придбано плазмовий телевізор в кабінет біології, іграшки, роздаткові та дидактичні матеріали для дітей дошкільної групи, ігровий та спортивний інвентар для учнів 1 класу НУШ, роздаткові та дидактичні матеріали для дітей учнів; за допомогою батьків, учнів та працівників закладу було виготовлено сцену для проведення свят; за кошти Судилківської сільської ради встановлено вхідні двері у навчальний заклад, придбано гардини для ігрової зали та роздягальні дошкільної групи, закуплено всі необхідні господарські, канцелярські товари та матеріали для проведення ремонту НВК. За сприяння депутата Верховної ради України Мацоли Романа було подаровано ноутбук для навчання.

Кошти, які були виділені Судилківською сільською радою відповідно до кошторису на ІІ півріччя 2017 року та І півріччя 2018 року, використовувалися раціонально у відповідності до потреб закладу.

Своєчасно було передплачено педагогами журнали, газети, придбано посібники, підручники.

Важливим аспектом збереження здоров'я учнів є створення умов для раціонального харчування дітей. Організація харчування учнів регламентується Законами України «Про освіту» та «Про загальну середню освіту» . Організованим гарячим харчуванням було охоплено 100% учнів та дітей дошкільної групи. Безкоштовно, за рахунок коштів Судилківської сільської ради харчувалося 25 учнів початкової школи, що становить 100%, та діти з малозабезпечених сімей відповідно до поданих довідок, діти учасників АТО.

Здешевлення харчування здійснювалось за рахунок благодійної допомоги батьків. Середня вартість шкільного обіду становила 10 грн.

Медичне обслуговування учнів, вихованців ДНЗ та працівників організовано відповідно до нормативно-правових вимог. Для якісного медичного забезпечення учнів, дошкільнят та вчителів у закладі обладнаний медичний кабінет, де працює шкільна сестра медична Стремедловська В.О., яка організовує систематичне та планове медичне обслуговування вихованців НВК, забезпечує профілактику дитячих захворювань. Щорічно на базі Шепетівської дитячої лікарні діти проходять медичне обстеження. Відповідно до результатів медичного огляду дітей, на підставі довідок лікувальної установи у закладі сформовано спеціальна медична група, а також уточнені списки дітей підготовчої, основної групи та групи звільнених від занять фізичною культурою на навчальний рік. Відповідно до цих списків видано наказ. Працівники закладу також щорічно проходять поглиблений медичний огляд. Проходження медичного огляду фіксується в санітарних книжках установленого зразка, які реєструються і зберігаються у сестри медичної.

Влітку на базі НВК працюватиме пришкільний оздоровчий табір «Гармонія» директором якого буде заступник директора з виховної роботи Куземко О.М. 7 учнів, які стоять на диспансерному обліку матимуть змогу оздоровитися у Шепетівській водолікарні.

Управління навчальним закладом здійснюється згідно Концепції НВК, дружньої до дитини, річного плану роботи на 2017-2018 н. р., робочого навчального плану на 2017-2018 н. р., плану внутрішнього контролю та календарних планів вчителів-предметників і планів виховної роботи класних керівників, що забезпечує координацію діяльності усіх учасників освітнього процесу, єдність вимог, контролю та взаємоконтролю в процесі роботи, забезпечує планомірний розвиток навчального закладу.

У навчальному закладі в наявності усі нормативно-правові документи, що регламентують діяльність загальноосвітнього навчального закладу.

Робота з охорони праці, безпеки життєдіяльності, виробничої санітарії, профілактики травматизму дітей у побуті та під час освітнього процесу визначається у діяльності педколективу як одна із пріоритетних і проводиться відповідно до Законів України «Про охорону праці», «Про дорожній рух», «Про пожежну безпеку», Державних санітарних правил і норм улаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організацій навчально-виховного процесу, та інших численних нормативних актів, які регламентують роботу з цих питань та знаходиться під постійним контролем директора. Наказом по НВК заступника директора з навчально-виховної роботи Ребекевшу Ж.М. призначено відповідальною за організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, створено службу з охорони праці, сплановані заходи.

На початку навчального року, напередодні канікул та святкових днів проводяться інструктажі з безпеки життєдіяльності серед учнів. Систематично проводяться цільові інструктажі з учнями перед екскурсіями, походами, спортивними змаганнями. У закладі наявні необхідні журнали з реєстрації всіх видів інструктажів з питань охорони праці. Кожна класна кімната, кабінет, спортзал має необхідний перелік документації з питань безпеки життєдіяльності. Також у приміщеннях НВК розміщено кілька стендів з техніки безпеки, охорони праці та ЦЗ. Питання охорони праці та попередження травматизму неодноразово обговорювалися на нарадах при директору.

Педагогічний колектив працює у тісній співпраці з батьківським колективом з метою створення найсприятливіших умов для самореалізації та розвитку дітей. Батьки є учасниками позакласних заходів, тренінгових занять, свят, батьківських зборів тощо. Класні керівники тісно співпрацюють з сім'ями своїх вихованців: відвідують дитину вдома, спілкуються з родиною.

Керуючись основними нормативно-правовими та інструктивно-методичними документами щодо організації методичної роботи з педагогічними кадрами, на виконання плану роботи навчального закладу на 2017-2018 н. р., з метою подальшого вдосконалення роботи з педагогічними кадрами, підвищення рівня методичної роботи, фахового рівня педагогів, їх готовності до інноваційної діяльності, створення необхідних умов для всебічного розвитку та соціальної адаптації учнів, збереження і зміцнення їх здоров’я, формування в них цілісної системи життєвих та предметних компетентностей на основі особистісного підходу до потреб і можливостей кожної дитини, а також відповідно до завдань, визначених у наказі по НВК від 05.09.2017 р. № 88-од «Про організацію методичної роботи з педкадрами у 2017-2018 н. р.» було продовжено роботу над реалізацію загальношкільної проблеми «Школа, дружня до дитини».

Методична робота у НВК була спланована на основі моніторингових і діагностичних досліджень, анкетувань, а зміст обумовлювався визначальними нормативно-правовим документами про освіту, навчальними планами та програмами, інструктивно-методичними документами, специфікою навчального закладу.

У 2017-2018 н. р. поставлені методичні завдання реалізовувалися через колективні, групові та індивідуальні форми роботи, що випливали із загальношкільної проблеми.

Діапазон методичної роботи був досить широкий: проведено різні моніторингові та діагностичні дослідження, вивчено запити і потреби, виявлено творчий потенціал й утруднення кожного вчителя тощо.

З метою організованої та цілеспрямованої роботи було затверджено склад методичної ради, обговорено і схвалено структуру методичної роботи, форми методичної роботи, складено план роботи над науково-методичною проблемою, обговорено, погоджено та затверджено плани засідань методичних об’єднань (далі – МО) на 2017-2018 н. р.

Діяльність МО була спланована на основі річного плану роботи НВК. Протягом 2017-2018 н. р. функціонували такі методичні підрозділи, керівниками яких проведено по 4 засідання:

  • школа становлення молодого педагога (Петрик І.Г.);
  • психолого-педагогічний семінар (Савіцька Н.В.);
  • клуб класного керівника «Довіра» (Рибачук І.М.);
  • лабораторія невирішених питань з упровадження Концепції національно-патріотичного виховання та реалізації експериментально-дослідної програми (Мудра О.І.);
  • творча група з вивчення досвіду роботи вчителя початкових класів Мудрої О.І. (3 засідання);

предметні МО:

  • МО вчителів початкових класів та вихователів дошкільної групи (Янчук Н.А.);
  • МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу (Ковальчук С.В.);
  • МО вчителів природничо-математичного циклу (Пантелеймонова Л.Е.);
  • МО вчителів естетично-оздоровчого циклу (Сорока І.М.).
  • зазначених МО у навчальному закладі на належному рівні було організовано самоосвіту, наставництво (наказ по НВК від 05.09.2017 р. № 87-од), забезпечено організацію роботи атестаційної комісії (наказ по НВК від 06.09.2017 р. № 92-од), проходження педагогами курсів підвищення кваліфікації при Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти згідно окремого графіку (наказ по НВК від 03.01.2016 р. № 1-од).

У жовтні 2017 р. на базі НВК відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «Комплексна реалізація функцій іноземної мови в процесі спілкування», у підготовці якого активну участь взяли вчителі англійської мови Рибачук І.М. та Янчук Н.А.

На високому рівні пройшов День відкритих дверей у НВК в листопаді 2017 р. «Естетичне оформлення, методики викладання та цінності школи». До проведення заходу долучилися педагоги: Мудра О.І., Франчук О.І., Куземко О.М., Петрик І.Г., Бабкіна О.С., Сверчевський С.Ю., Зайчук І.М., Янчук Н.А., Борилюк Д.П., Кошетар І.М., Шикерук О.Г., Рибачук І.М., які провели уроки та позакласні заходи на високому науково-методичному рівні.

У березні 2018 р. на базі НВК також було проведено семінар вчителів фізичної культури «Здоров’язберігаючі технології на уроках фізичної культури», до якого активно долучився вчитель фізичної культури Сверчевський С.Ю.

Наприкінці ІІ семестру 2017-2018 н. р. проводився моніторинг результативності участі учнів та педагогів у конкурсах, олімпіадах, МАН, змаганнях тощо.

З метою поширення кращого педагогічного досвіду, підвищення рівня фахової та педагогічної майстерності, активізації творчого потенціалу та професіоналізму педагогів у НВК проводилися: декада наставника (наказ по НВК від 06.09.2017 р. № 90-од), декада педмайстерності «Я атестуюсь» (наказ по НВК від 27.11.2017 р. № 118-од), щорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек (наказ по НВК від 15.09.2017 р. № 95-од), декада молодого спеціаліста (наказ по НВК від 26.01.2018 р. № 8-од), місячник ППД (наказ по НВК від 23.02.2018 р. № 21-од) тощо. У рамках цих заходів проводилися відкриті уроки та виховні заходи, у проведенні яких свій професіоналізм продемонстрували такі педагоги: Янчук Н.А., вчитель початкових класів, Мудра О.І., вчитель початкових класів і педагог-організатор, Франчук О.І., вчитель музичного мистецтва, Рибачук І.М., вчитель англійської мови, Ребекевша Ж.М., вчитель основ здоров’я і соціальний педагог, Борилюк Д.П., вчитель історії, Кошетар І.М., вчитель образотворчого мистецтва.

Якісно організовано і проведено усі предметні тижні, заплановані на 2017-2018 н. р., про що свідчать звіти та фотоматеріали вчителів-предметників. Так, на належному рівні проведено наступні тижні: олімпійський тиждень (Сверчевський С.Ю.), тиждень історії (Борилюк Д.П.), тиждень екології (Бабкіна О.С.), тиждень біології (Бабкіна О.С.), тиждень правознавства (Борилюк Д.П.), тиждень рідної мови (Ковальчук С.В., Куземко О.М., Мудра О.І., Миронюк Н.О., Янчук Н.А., Нюнько Ж.І., Шикерук О.Г., Марчук О.Ю.), тиждень математики (Петрик І.Г., Пантелеймонова Л.Е.), тиждень хімії (Бабкіна О.С.), тиждень географії (Королевська С.М.), тиждень мов національних меншин (Бабак О.П.), тиждень іноземної мови (Рибачук І.М., Гончарова М.В., Янчук Н.А.), тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності (Ребекевша Ж.М., Нюнько Ж.І., Миронюк Н.О., Янчук Н.А., Мудра О.І., Шикерук О.Г., Марчук О.Ю.), тиждень дитячої та юнацької книги (Мєшкова Т.В.), тиждень зарубіжної літератури (Бабак О.П.), тиждень здоров’я (Ребекевша Ж.М., Нюнько Ж.І., Миронюк Н.О., Янчук Н.А., Мудра О.І.), тиждень трудового навчання та декоративно-прикладного мистецтва (Сорока І.М., Нюнько Ж.І., Миронюк Н.О., Янчук Н.А., Мудра О.І., Шикерук О.Г., Марчук О.Ю.), тиждень пам’яті і слави (Куземко О.М., Мудра О.І.), тиждень фізики (Зайчук І.М.), тиждень фізкультури і спорту (Сверчевський С.Ю.), тиждень соціально-психологічної служби (Савіцька Н.В., Ребекевша Ж.М.), тиждень національно-родинного виховання (Куземко О.М.). Не проведено лише тиждень інформатики у зв’язку із хворобою вчителя Петрик І.Г.

  • років поспіль у НВК діє науковий осередок «Логос», до участі в якому залучені здібні та обдаровані учні, які мають хист до написання науково-дослідницьких робіт. Керівництво науковим осередком здійснює Бабкіна О.С., яка забезпечує ефективну діяльність наукового осередку згідно вимог, веде необхідну ділову документацію, вчасно подає відповідну звітність. У кінці грудня 2017 р. у навчальному закладі відбулася наукова конференція, в якій взяли участь слухачі, кандидати у члени та дійсні члени МАН зі своїми наставниками: Ребекевша Ж.М. – Шуригіна Тетяна, учениця 11 класу, Борилюк Д.П. – Мороз Іванна, учениця 11 класу, Петрик Анна, учениця 5 класу, Королевська С.М. – Петрик Ольга і Яремчук Христина, учениці 7 класу, Куземко О.М. – Ємець Максим, учень 6 класу, Мудра О.І. – Белоусько Марина, учениця 4 класу, Янчук Н.А. – Куземко Олександра, учениця 3 класу. У січні 2018 р. відбувся І (районний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, в якому учениці 11 класу Шуригіна Тетяна і Мороз Іванна посіли відповідно 1 і 3 місця. У лютому 2018 р. Шуригіна Тетяна взяла участь у ІІ (обласному) етапі даного конкурсу, де зайняла 3 місце.

У НВК продовжують активно впроваджуватися інноваційні технології та їх елементи в освітній процес та в управлінську діяльність, зокрема: інформаційно-комунікативні (Петрик І.Г., Куземко О.М., Бабак О.П., Рибачук І.М., Ребекевша Ж.М., Бабкіна О.С., Борилюк Д.П., Мудра О.І.), інтерактивні (Пантелеймонова Л.Е., Петрик І.Г., Лінник Н.В., Янчук Н.А., Ковальчук С.В.), здоров’язберігаючі (Янчук Н.А., Ребекевша Ж.М., Марчук О.Ю.) та особистісно зорієнтовані (Мудра О.І., Шикерук О.Г.).

Адміністрація НВК використовує у своїй практичній діяльності інноваційні технології та їх елементи, зокрема: управлінський моніторинг, нетрадиційні форми проведення педагогічних рад та нарад, інформаційно-комунікативні технології тощо.

З вересня 2015 р. розпочато реалізацію програми експериментально-дослідної роботи з проблеми «Формування особистості школяра на основі національних та європейських цінностей як суб’єкта громадянського суспільства і громадянина-патріота України». Для організованої, цілеспрямованої та ефективної роботи щодо реалізації даної програми працювала лабораторія невирішених питань (керівник Мудра О.І.). У вересні 2017 року завершено другий етап експериментально-дослідної програми та розпочато третій, що триватиме з вересня 2018 року по серпень 2019 року.

У 2017-2018 н. р. виховна діяльність НВК була спрямована на реалізацію Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», державних національних програм, наказу від 27.10.2014 р. № 1232 «Про затвердження плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді», Стратегії національно-патріотичного виховання на 2016-2020 роки, Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Керуючись методичними рекомендаціями та листами Міністерства освіти і науки України щодо організації виховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах у 2017-2018 навчальному році та нормативними документами у сфері освітньої політики щодо виховання, а саме «Основними орієнтирами виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України», у НВК був розроблений план виховної роботи навчального закладу та плани виховної роботи класних керівників.

Виховна робота в НВК здійснюється заступником директора з виховної роботи, педагогом організатором, вихователями ДНЗ, класними керівниками та вчителями-предметниками. Для підвищення рівня професійної майстерності виховників закладу було проведено діагностику класних керівників, виявлено питання, з яких вони потребують допомоги, чи, навпаки, можуть поділитися досвідом роботи з колегами. В НВК діє методичне об’єднання класних керівників «Довіра».

Протягом вересня було складено соціальний паспорт НВК з урахуванням дітей різних категорій.

З метою попередження бездоглядності та пропусків учнями занять без поважних причин розроблено графік чергування вчителів. Ведеться зошит відвідування учнями навчальних занять.

Створено банк даних дітей «групи ризику», які поставлені на внутрішкільний облік. Зараз на ньому перебуває 6 дітей, що становить 9,7 % від усіх учнів НВК. Це учні, які схильні до девіантної поведінки, та проявляють агресію по відношенню до однолітків. Класними керівниками, соціально-психологічною службою НВК спланована та проводиться індивідуальна робота з даною категорією дітей.

Для попередження недисциплінованості учнів та запобігання травмування дітей через пустощі на перервах, складено графік чергування по НВК вчителів та учнів.

  • до виховних планів класних керівників складено графік проведення годин спілкування, що відображено в загальношкільному розкладі.

В кожному класі проведені учнівські збори, на яких розподілено доручення та обрано активи класів. Всі класні керівники виготовили класні куточки, які мають естетичний вигляд та містять інформацію про життя класу.

У НВК діє самоврядування у формі учнівської ради навчального закладу на чолі з головою учнівської ради Шуригіною Тетяною, ученицею 11 класу. Роботу учнівського самоврядування курує Мудра О.І., педагог-організатор. Рада щомісяця збирається на свої засідання, вирішуючи нагальні проблеми, що турбують учнів та вчителів, вносячи корективи в позакласну та позашкільну роботу.

З метою виявлення обдарованих дітей та розвитку їх творчих здібностей у НВК організовано роботу гуртків за інтересами. У І семестрі 2017-2018 н. р. у навчальному закладі працювали такі гуртки: «Дзвінкі голоси», «Волейбол», «Джура», «Російська мова», «Захисти себе від ВІЛ», у яких було задіяно 41 дитину, що становить 66,1% від загальної кількості учнів.

У навчальному закладі створено банк даних обдарованих та здібних учнів, які стали переможцями районних олімпіад, творчих конкурсів, учасниками МАН. Учні активно залучаються до природничих, українознавчих та творчих конкурсів: «Sunflover», «Колосок», «Кенгуру» тощо. В рамках місячника бібліотек «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя» (01.10-31.10) спільно з сільською бібліотекою відбулася акція «Виїзна бібліотека». Учні НВК та дошкільнята переглядали тематичні фільми і мультфільми, долучилися до флеш-мобу «Здоров’я сьогодні і на все життя». Також у рамках місячника пройшов усний журнал «Шкідливі звички – шлях у безодню», урок здоров’я «Серйозне про несерйозне».

З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання та виховання учнів на прикладі героїзму, патріотизму та самовідданості українського народу, віри у власну державу в навчальному закладі проводилися наступні заходи:

  • 24.08.2017 р. учні традиційно відвідали могилу захисника незалежної України А. Молодики, який загинув в зоні АТО.
  • 21.09.2017 р. з нагоди Міжнародного дня миру учні НВК виготовляли квіткові композиції на тему миру, малювали малюнки на асфальті, долучилися до флеш-мобу перед навчальним закладом та акції «Дзвінок миру».
  • 22.09. 2017 р. з нагоди Дня партизанської слави була проведена партизанська вилазка, що допомогла дітям відчути себе учасниками розвідувально-диверсійної групи.
  • 13.10.2017 р. до Дня захисника України, учні НВК долучитися до загальношкільного свята «Тепло долонь і серця – захисникам України» й акції «Привітання захисників-односельців».
  • 19.10.2017 р. учні НВК долучилися до акції «Святі місця доглянуті і чисті».
  • 27.10.2017 р. до Дня визволення України від нацистських загарбників класними керівниками були проведені години спілкування.
  • 21.11.2017 р. до Дня Гідності та Свободи пройшов захід – політичне ток-шоу «Я так думаю» (5-11 класи) та години спілкування у початкових класах.
  • 28.11.2017 р., вшановуючи пам'ять жертв Голодомору, була організована акція «Хліб на спомин», під час якої учасники спільно промовили молитву, зачитали імена односельчан, які померли від голоду.
  • З нагоди Дня збройних сил України було організовано спортивні змагання.

З 25.11.2017 р. по 10.12.2017 р. в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» було проведено круглий стіл «Твої права», конкурс стіннівок, плакатів, малюнків, буклетів і брошур «Ми – проти насилля!», тренінг для учнів 9-11 класів «Вчимося розпізнавати небезпечні ситуації», експрес-дослідження і анкетування: «Причини насильства в молодіжному середовищі», «Насильство в сім’ї», «Молодь і протиправна поведінка», цикл тематичних бесід для дошкільнят, школярів 1-11 класів, годину психолога «Що таке насилля» у початкових класах, відеолекторій «Цінність і неповторність життя», батьківські збори «Не мовчи!».

З метою збереження та поширення народних звичаїв та традицій, збереження національної культури в грудні 2017 р. відбулося фольклорне свято «Андріївські вечорниці» за активної участі всіх класів.

  • 1-6 класів та дошкільнята до Дня Святого Миколая підготували святкову виставу «Небесні гості».

За традицією, багатолюдно, цікаво та весело пройшло новорічне свято для дошкільнят та молодших школярів, новорічний вогник для учнів 5-11 класів (відповідальні вихователі, класні керівники та педагог-організатор Мудра О.І.).

З 8 по 15 грудня 2017 р. проходив Тиждень права, в рамках якого відбулися заходи на правоосвітню тематику.

Зз метою профорієнтаційної обізнаності 10.11.2017 р. було організовано екскурсію для учнів 9, 11 класів на ярмарку професій.

Однак в роботі багато невирішених проблем. Тому своїм завданням, як директора НВК, вважаю якісно підготувати навчальний заклад до нового навчального року, зокрема навчально-розвивальне середовище для учнів 1 класу НУШ, продовжувати створювати комфортні та безпечні умови навчання і виховання дітей шкільного та дошкільного віку.

 

Результати (таємного) голосування:

За Проти Утримались

  • визнати роботу задовільною 49 0 0

Голова зборів Н. Лінник

Секретар М. Чмир

 

 

Переглядів: 295 | Додав: АМІД | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: