Вівторок
14.05.2024
21:10
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
width="213" data="http://agitki.ru/flash/stuff/dclock2.swf">
Великомедведівська гімназія Судилківської ОТГ
Головна » 2012 » Листопад » 2 » Виховна робота в школі
19:31
Виховна робота в школі

Перший вальс і перший бал

Перший день осінніх канікул у Великомедведівській школі ознаменувався піднесеністю настрою, веселощами, жартами  і танцями. Наче лебідки, кружляли дівчата по танцполу, підкорюючи серця оточуючих витонченістю і граціозністю рухів, милуючи око щасливими усмішками та різнокольоровими бальними сукнями.

У школі осінній бал – свято юності і краси. Справжнє свято осені. Саме тут учні змогли розкрити свої уміння імпровізувати, знаходити цікаві і незвичні вирішення нестандартних, а іноді й смішних, ситуацій.

Осінній бал проходив у вигляді конкурсу з музичними паузами, за підсумками якого глядачі та журі визначали «Короля і королеву балу». Варто сказати, що учні підготувалися дуже гарно: дівчатка зробили прекрасні зачіски та макіяж, хлопці одягнули костюми та краватки.

Кожен клас обрав серед своїх однолітків тих, хто б гідно боровся за отримання такого почесного титулу. За попередньою домовленістю, учні утворювали пари, вигадували їх назви та неординарні знайомства глядачів із собою. Оригінальністю відзначились такі романтичні пари як «Дельфін і Русалка», «Кай і Герда», «Попелюшка та Принц». Кожна із пар взяла участь у інтелектуальному конкурсі на найдосконаліше знання маленьких дрібничок, що стосуються протилежної статі. По-своєму зворушливим став танок дівчат із парасольками. Та, головне, кожен із учасників та й навіть глядачів, отримав задоволення від свята, відчув себе мужнім рицарем чи казковою принцесою – частиною цього веселого дійства. Крім того, молодші школярі отримали неоціненний досвід участі у святах такого масштабу, зуміли помилуватись старшокласниками, сформувати своє уявлення про красу, галантність, впевненість у собі.

Хочеться висловити подяку батькам, які не залишилися осторонь, а стали допомагати своїм дітям «за кадром», готуючи із ними костюми, зачіски, вболіваючи за них в залі. Саме моральна підтримка батьків допомогла Дудар Тетяні та Кузьомку  Андрію вибороти звання «Король та королева балу». Сподіваємось, що вони гідно нестимуть його аж до наступної осені, а потім одягнуть свої стрічки і корони іншим переможцям, принцам та принцесам.

Життя не стоїть на місці, однак гарні традиції зберігаються. Може й ця приживеться у нашій школі. Хто зна?

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 2033 | Додав: fizzik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: